Post by inacadsula on Feb 16, 2022 11:37:46 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Real Bike Racing 2022 version ▞▞▞
Nie je to také dobré, prečo dávam 2 hviezdičky
EVOLVEO Ptero 4PS je gamepad určený všem náruživým hráčům s univerzálním využitím jako ovladač pro herní konzoli PlayStation 4, PC, iOS, Android smartphone
Toto je veľmi zlá hra, pretože keď otočíme, pomaly sa otáča
EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC ... - agharta
Real Bike Racing Preteky adnx
táto hra nie je až taká zlá, pretože tu máme dobré bicykle a farebné senary a ani toto ovládanie nie je vôbec dobré. Takže som to ohodnotil 2 hviezdičkami
stiahnite si Blocky Moto Racing - motorcycle rider by mobadu ...
Táto hra je oveľa lepšia ako všetky cyklistické pretekárske hry, ale nebudem hrať dobre
Je to dobrá hra, ale grafika a ovládanie nie sú dobré, ale celkovo je táto hra dobrá. Myslím, že hrám výstrojový klub. Mám veľa zábavy pri hraní toho istého a super bunka mala veľmi zlú hru ako clash of clains, bombardovací priekopa atď. Super bunka je veľmi zlá spoločnosť. V strete klanov to trvá tak dlho, kým otvoria ďalšie mesto, holl! prepáč, zabudol som povedať o tvojej hre. Je veľmi dobré, že ste dali zrkadlovú možnosť.
Debilina
Bike race does NOT require any internet connection. you can have fun racing in the subway, while flying on a (real) plane, in the car on the road, during
Páči sa mi táto hra. Mám rád preteky. Túto hru som hral veľakrát. 👌👌👌
Najhoršia hra vôbec. Grafika je naozaj slabá, rovnako ako ovládanie. Hrať to bola naozaj nuda
Táto hra je veľmi krásna, je to väčšina programov v hre
Veľmi dobrá hra páči sa mi, ale spoločnosť by mala vylepšiť grafiku
Je to taká zaujímavá hra, veľmi sa mi páči.
Veľmi dobrá aplikácia a skutočný pocit z jazdy
Stiahnite Si 3D Moto Racer - Real Bike Racing - Najnovšiu Verziu 1.0.2 Pre Android Od SmartGames Studio - nekonečné motocyklové preteky, aby ste si mohli
Slideshow: Všetky IGN recenzie Rockstar hier
Úžasná grafika ako pre tento MB. Nie sú tam ani také vážne problémy... ovládanie je pokročilé a hranie je úžasné, len to nie je také ťažké, je to stredne náročná hra, hoci jej úžasných 5 hviezdičiek stojí za to... ako pre mňa
Grafika je príliš falošná Hra nie je taká zaujímavá, ako sa zdá
Táto hra je pekná, ale motorka je drahá, pls urobte túto hru lepšou a zaujímavejšou na hranie, hodnotím iba hviezdičkami, pretože vždy nosím 6. miesto, je to podvodná hra
Bike racing game part - 2 ||Deepak panchal gamer || #shorts #bikegame #realbike # ... Você encontra este e outros produtos e acessórios aqui na Real Bike!
Aplikácia je skvelá, ale ukážte jej grafiku
Táto hra je zaujímavá, ale je potrebné zmeniť jej grafiku
Zvyčajne nemám rád závodné hry... Ale táto je úžasná. Poviem, že túto hru by mal vyskúšať každý....
Je to pekná hra, ale nie blízko dopravným pretekárom
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing dbo
Hra je výborná Podarilo sa mi dokončiť všetky preteky a kúpiť všetky motorky Tajomstvo je jazdiť opatrne, spomaľovať v zákrutách a inak
Download Motor-Car APK | APKfun.com
Hrozné, že nikdy nemôžete odbočiť v zákrute, pretože bicykel sa nikdy neotáča.
Milujem to, pretože keď klikneme jemne, naša rýchlosť sa zvýši
Zlá grafika a ovládanie. Hra je veľmi zlá na rozdiel od obrázkov zobrazených nižšie. Odporúčam vám nesťahovať túto hru, je to len strata času.
Je to pekná hra. Vhodné pre deti. Niekoľko návrhov- *Improvizácia v grafike *Plynulé ovládanie na bicykli *Možnosti zobrazenia (pohyb/klávesy)
Joystickové ovládanie je na hovno. Myslel som, že tomu dám 3. Ale po ďalšom hraní je ovládanie joystickom strašne frustrujúce, dávam 1.
Odinštalujem túto hru, pretože sa mi toľko nepáči........ Dôvod, pre ktorý tejto hre dávam iba 1 hviezdičku, pretože manipulácia s bicyklom je taká ťažká, neznášam farbu bicykla a Skúšal som zmeniť farbu, ale nestalo sa tak ............je tam príliš veľa zvláštnych a zlých dôvodov ......no nemôžem ich všetky napísať, ale hovorím to prosím opravte túto hru
Táto hra je taká hlúpa zakaždým, keď motorka poskočí a spomalí, potom hru prehrám, už si túto hru nikdy nestiahnem
Pre láskavú informáciu si túto hru nesťahujte, pretože v poslednom kroku dáva len 7 sekúnd... Prosím, pridajte do toho novú funkciu a dajte aspoň 10 sekúnd.....
XLC BikeFest Maratón Kálnica 2021. preteky, MTB maratón. ... The Real Deal10. ... Bikefest 2021 - CTM Enduro Race (SVK) BikeFest is the biggest bike
Veľmi nudná hra. A animácia má nízku kvalitu
Toto je dobrá závodná hra s veľkosťou 20 MB. Ale ešte nejaká aktualizácia. Potom je hra perfektnou hrou ❤❤
Na rozdiel od väčšiny motoristických hier sa v ňom veľmi ľahko naviguje, veľmi rýchlo a má niekoľko skvelých tratí pomerne ľahko, sú tu dve ďalšie cyklistické hry, ktoré sa mi tiež páčia, a pár áut, ale ak mám byť úprimný, som fanúšik typu ostreľovačov a strieľačiek zombíkov, ale keď sa mi to páči nudím sa hry, ktoré hrám
Play ATV Quad Bike Stunts Quad Bike Racing Game in which you will perform hill climb deliver to race ATV bike and makeatv mania stunt in dirt bike race free
Super cool hra.
Hra je veľmi dobrá. Grafika je dobrá, kultúry sú dobré a najviac sa mi páči ovládanie. Sú tam aj farby bicyklov... Táto hra sa mi veľmi páči. Svoju hru si môžete vylepšiť pomocou viacerých ovládacích prvkov, ako sú posilňovače, nočný čas a viac farieb bicyklov a svetiel na bicykli. Ďalšia vec, ktorú vám chcem povedať, je, že grafiku môžete urobiť krajšou pridaním budov. Hra má hodnotenie 4,1, ale páči sa mi. Dúfam, že sa hra dostane do 4.6.
Real Bike Racing Preteky adnx
Real Bike Racing Racing qisi
Real Bike Racing Racing xdew
Táto aplikácia je dobrá aplikácia, ale herný čas je príliš nízky a dokončenie hry trvá len 2 minúty.
zlá hra, aby som bol úprimný, je ťažké ovládať motorku
Cyklistické kluby - Slovensko - Azet
Ste pripravení vstúpiť do sveta nelegálnych cyklistických pretekov! Ak áno, pripravte sa na nejaké vážne kroky! Musíte sa dostať čo najrýchlejšie na cieľovú
Príliš dobré.... Vytvorte viac takýchto hier💜
Honda Total Care - Najnovšia Verzia Pre Android - Stiahnuť Apk